استاد دانشگاه علامه طباطبایی، به تشریح هشدارهای شیخ عباس قمی به مداحان پرداخت و گفت: ایشان نسبت به طولانی شدن مجالس، اهانت به انبیا و الهام از الحان خوانندگان اهل فسق به وعاظ و منبریها هشدار دادهاند....
عضو هیأت علمی مؤسسه امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه توصیف ظواهر جریان عاشورا ناشی از ضعف توجه به ابعاد معرفتی است، راهکارهایی برای سامانبخشی به هیأتهای مذهبی ارائه داد.
نام «سید مصطفی میرخانی» فرزند سید ولی الله، از مداحان صاحب سبک هیئتهای مذهبی تهران، چندین بار در اسناد سازمان اطلاعات و امنیت حکومت پهلوی (ساواک) آمده است.
امام حسین در روز عاشورا با یک دعوت فراگیر انصارالحسین را تشکیل دادند و برای ورود به این خیمه هیچ شرط خاصی قرار ندادند تا هر کسی با هر نژاد و زبانی وارد این تشکل شده و از این فرصت بهره ببرد.
معرفت نسبت به مقاومت و مصیبت امام حسینمیتواند وحدت، هویّت و عزّتی ممتاز در عصر تفاوتها و اختلافهای مدرن به وجود آورد و افقهای تازهای را فراروی حیات انسانی بگشاید.
بخش اداره حفظ نظم در آستان مقدس حسینی از همه تلاشهای امنیتی برای ایجاد امنیت برگزاری مراسمهای زیارت و عزاداری به ویژه مراسم دهم ماه محرم الحرام خبر داد.
نهضت حسینی انقلابی است که تمام اصول و آرمانها و آیین نامههای یک انقلاب کامل در آن نهفته است و میتواند الگوی انقلاب بزرگی در میان همه بشریت برای رسیدن به جامعه آرمانی مهدوی (عج) باشد.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر تلاوت قاریان در مجالس عزای حسینی گفت:ترویج معارف دین و قرآن در مجالس عزاداری اساساً موضوعیت دارد.
استاد حوزه و دانشگاه گفت:اگر رهبر بزرگی چون امام خمینی شاگرد مکتب امام حسین (ع) نبودند قطعاً این انقلاب به پیروزی و موفقیت نمیرسید، حسینی زیستن بصیرت به ارمغان می آورد.